Pianoflytt2019-02-14T07:30:12+00:00

Pianoflytt i Göteborg

Anlita oss när det är dags att flytta ditt piano eller flytt och transport av andra tunga föremål i och runt Göteborg. 

Dags för pianoflytt?

Tunga saker ställer till problem när de ska flyttas. Är det dessutom frågan om skrymmande saker så finns det ännu en anledning till att kontakta oss.

Flytt och transport av exempelvis ett piano är ett sådant klassiskt problem. Det är rentav dumt att chansa så du gör bäst i att kontakta oss direkt.

Anlita proffs på tunga lyft och pianoflytt

pianoflyttAlmedals Flyttexpress har rätt utbildning, erfarenhet och utrustning för en säker flytt av ditt piano. Lämna över flytten tryggt till oss och skona både ditt piano och din rygg. Att anlita en flyttfirma som oss för detta ger dig dessutom extra trygghet. Vi kan hjälpa dig med frakta och flytta ditt piano i Göteborg, Partille, Kungsbacka och Kungälv samt andra platser i närheten av Göteborg.

Vi har genomfört hundratals flyttar under många år och vet att det är oerhört viktigt att piantot hanteras på rätt sätt. Självklart används rätt hjälpmedel och teknik för att skona både pianot och våra kroppar. Att försöka ge sig på detta själv utan erfarenhet och rätt hjälpmedel är ett riskfyllt åtagande som kan leda till riktigt tråkiga konsekvenser.

Flytta piano själv

Funderar du på möjligheten att spara pengar och flytta ditt piano själv? Det är riskfyllt och rentav dumdristigt. Priset för en pianoflytt i Göteborg, utförd av oss på Almedals Flyttexpress, är lägre än vad du tror. Ställer man detta pris mot de risker som finns med att göra flytten själv, även om man har starka medarbetare och vänner, så borde det vara självklart att ta hjälp av proffs.

Att försöka sig på flytten själv är alltså ingen bra idé. För det första så handlar det inte om muskler utan snarare om teknik och rätt utrustning. Det kan vara rentav livsfarligt att flytta ett piano om man inte vet vad man gör. Dessutom riskerar du att pianot skadas allvarligt också.

Kontakta oss redan idag så får du ett pris!

Tunga lyft och flytt av tunga saker

Det handlar inte enbart om pianoflytt utan även flytt och transport av annat tungt gods och tunga saker. Det kan vara den där skrymmande och tunga bänkskivan i sten eller en tung möbel i massiv trä som känns hopplös att lyfta ner eller upp för trappan.

Tveka inte att kontakta oss om det gäller flytt och transport av tunga saker i Göteborg. Gäller det pianoflytt så är vi ditt självklara val, kontakta oss direkt.

Några viktiga saker:

  • Att flytta ett piano själv kräver oftast fyra man eller mer.
  • För en säker flytt krävs bärselar och rätt teknik, musklar har mindre betydelse än vad du tror.
  • Det är riskfyllt att flytta ett piano själv.
  • Priset för pianoflytt i Göteborg av proffs är lägre än vad du tror.
  • Vi kan oftast ta tunga lyft och pianoflytt med kort varsel.
  • Undvik onödiga risker och anlita oss istället.