Kontorsflytt2019-02-06T10:29:13+00:00

Kontorsflytt

En företagsflytt som knappt märks

Vid flytt av ert kontor så hjälper vi er med precis allting, så att ni inte behöver oroa er för någonting alls. Vi hjälper er med att montera ner samt montera ihop era möbler; vi utför ner- och uppackning av alla kontorsprylar; vi utför flytt av möbler och inventarier…
Vid önskemål så gör vi kostnadsfria besök för att uppskatta omfattningen.

Om det innebär en hel del nerver och känslor på utsidan av kroppen när ett bohag ska byta dress, så är det I regel ingenting mot vad det innebär när en hel arbetsplats som ansvarar för ska göra detsamma. Det finns ofta väldigt många värdefulla saker på ett kontor som antingen har monetärt värde eller arbetsrelaterat värde. Saker och ting har sin plats och det är viktigt att ordningen i de nya lokalerna återställs på direkten så att arbetet kan få fortsätta så snabbt som möjligt.

Genom anlita Almedals Flyttexpress som flyttfirma och ge oss ansvaret för er företagsflytt så kan ni känna trygghet inför och under flytten. Vi har stor erfarenhet av kontorsflyttar och våra rutiner är oslagbara. Vi har djup respekt för värdet av era saker och er organisation, och för det faktum att ert arbete så snabbt som möjligt måste få fortsätta utan störmoment och onödiga avbrott.

Vi har flexibla arbetstider och ett brett spann av tjänster som ni väljer fritt bland, så tveka inte att kontakta oss för ett uppskattningsmöte.