Flytta utomlands2018-09-17T13:18:15+00:00

Flytta utomlands

En enklare – och billigare – utlandsflytt

Ska du flytta utomlands? Eller är du kanske på väg att flytta tillbaka till Sverige? Vi på Almedals Flyttexpress erbjuder konkurrenskraftiga priser på utlandsflytt och ser till att flyttprocessen blir så enkel och smidig som möjligt.

Kanske är du sugen på att testa livet I ett annat land? Eller så har du redan gjort det och känner dig redo att återvända ”hem”. En flytt till och från utlandet är allt annat än enkel – inte minst all byråkrati som ska ordnas med. Har man dessutom en massa saker som man vill ha med sig så måste man finna ett prisvärt sätt att gå till väga – och det är inte det lättaste.

Vi på Almedals Flyttexpress förstås problematiken kring utlandsflyttar och har arbetat mycket med att få till ett alternativ till flytthjälp till och från utlandet som inte ruinerar den som ska flytta. Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga och vår service är oslagbar. Vi hjälper som vanligt till även med annat som behöver fixas med inför en flytt – inte sällan behöver den person som vill flytta utomlands utrymme för magasinering av en del grejer vilket är en av våra specialiteter.

Låt vår flyttfirma ta hand om det tunga arbetet så att du kan fokusera på att uppfylla dina drömmar!