Anlita oss när det är dags att flytta ditt piano 

Dags för pianoflytt? Tunga saker ställer till problem när de ska flyttas. Är det dessutom frågan om skrymmande saker så finns det ännu en anledning till att kontakta oss. Flytt och transport av exempelvis ett piano är ett sådant klassiskt problem. Det är rentav dumt att chansa så du gör bäst i att kontakta oss direkt.

Vi kan tunga lyft och pianoflytt

Vi har rätt utbildning, erfarenhet och utrustning för en säker pianoflytt. Lämna detta tryggt till oss och skona både ditt piano och din rygg. Att anlita en flyttfirma som oss för detta ger dig dessutom extra trygghet.

Vi har genomfört hundratals pianoflyttar under många år och vi vet att det är oerhört viktigt att piantot hanteras på rätt sätt. Vi använder rätt hjälpmedel och teknik för att skona både pianot och våra kroppar. Att försöka ge sig på detta själv utan erfarenhet och rätt hjälpmedel är ett riskfyllt åtagande som kan leda till riktigt tråkiga konsekvenser.

Det handlar inte enbart om pianoflytt utan även flytt och transport av annat tungt gods och tunga saker. Det kan vara den där skrymmande och tunga bänkskivan i sten eller en tung möbel i massiv trä som känns hopplös att lyfta ner eller upp för trappan.

Tveka inte att kontakta oss om det gäller flytt och transport av tunga saker i Göteborg. Gäller det pianoflytt så är vi ditt självklara val, kontakta oss direkt.