Du kan magasinera hela eller delar av ditt bohag hos oss. Eller så är du kanske intresserad av vinterförvaring av din båt eller bil? Vi magasinerar såväl stora som minder kvantiteter baserat på m2-utrymme. Hör av dig för ett prisförslag!

Trygg magasinering av dina saker

Prylar har de flesta av oss många av, både små pinaler med högt affektionsvärde och större saker av monetärt värde. Det är dock inte alltid vi har plats hemma för de saker vi älskar. Det kan handla om en bil som bara körs under sommarhalvåret och som inte får plats i garaget under vintern; eller en båt. Det kans också handla om att vi för en tid står utan adress och behöver någonstans att hysa in vårt bohag - eller så är det några lådor med grejer som vi inte vill göra oss av med men som bara samlar damm och tar upp värdefull plats hemma.

Vad man kan göra med saker som de nämnda här ovan, eller helt andra grejer som man helt enkelt inte har utrymme för, är att lämna in dem till oss på Almedals Flyttexpress för magasinering. Vi har stora, välorganiserade och säkra lokaler där du med ro i sinnet kan lämna in de saker som inte får plats i dina egna utrymmen. Du betalar en hyresavgift och har en månads uppsägningstid. Hör av dig till oss för mer information!

Magasinering