Vi hjälper dig med flytten från början till slutet så att du slipper göra nått: Vi packar ner och upp alla dina saker, städhjälp innan besiktningsmannen kommer, vi monterar ner/upp era möbler, vi magasinerar dina ägodelar. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök för att uppskatta omfattningen på din flytt. Vi flyttar alla dagar, både dags- och kvällstid.

Vi ombesörjer hela bohagsflytten

Att genomföra en bohagsflytt är ett stort steg som ofta inbegriper både en hel del tankeverksamhet och logistik, samt ofta ett ganska brett spann av känslor att ta hand om. En privatflytt är ingen barnlek och absolut inget man kastar sig in i utan anledning.

Är man en heltidsarbetande person, med väldigt lite tid över för all förberedelse som en flytt kräver, så är processen både tröttsam och frustrerande. Det är så mycket som ska ordnas med, allt från packning till städning och själva flyttlassen - få människor har all den tid och ork som krävs för att göra detta själva.

Som tur är så finns vi på Almedals Flyttexpress, en flyttfirma i Göteborg, för att hjälpa dig med de bitar av din bohagsflytt som du behöver hjälp med - om det så är alla bitar eller bara en. Vi erbjuder flexibla tider och alla tänkbara tjänster från isär- och hopskruvning av möbler till magasinering, samt allting dessförinnan, däremellan och därefter.

Bohagsflytt (privatflytt)